REJÄLT TRÖTT PÅ BLOGGEN!

Nu är jag riktigt rejält trött på att blogga. Förr älskade jag att blogga, gjorde flera inlägg om dagen, men nu är det verkligen inte så roligt längre. Är trött på blogg.se också. Jag har ingen blogginspo heller, allt bara är så tråkigt. Så jag kanske ska gå tillbaka till spotlife, eller så byter jag till nattstad eller improveme.. Får se!

NYDUSCHAD & FRÄSCH!

Ligger i sängen framför datorn.. Har nyss duschat & lite så. Blir ännu en tråkig lördag. Mina vänner drar ju till krogen, men jag kan inte följa med.. Hatar att fylla år i December :(
 

KOMMER SNART TILLBAKA!

Jag har ingen blogglust alls. Tappat blogginspirationen.. Kommer tillbaka snart, lovar! :*

MYCKET HAR HÄNT!

Idag har det hänt väldigt mycket, vart en del bråk med olika personer, gjort mig rätt ledsen och väldigt besviken.. Nu vet man iallafall vilka man kan lita på och inte..
 
puss :*
 
 

God Morgon!

Hej på er! Sitter i sängen med datorn i knät! Ska alldeles strax sätta på andra säsongen av the vampire diaries, känns nästan som jag är lite beroende av den serien haha ;)
 
Söndag idag & ikväll ska jag som vanligt hem till min syster. Blir ansiktsmask & solsidan, nästan som det är våran lilla tradition, haha!
 
Igår såg jag4 avsnitt av Portkod 1321, åh så bra det är! Längtar redan tills tisdag ;)
 
Har ni sett det? Vad tycker ni?
 
Hörs snart!
 
 
 

DE HÄR HÅLLT MIG SYSSELSATT I NÅGRA TIMMAR!

The Vampire Diaries har jag kollat på i några timmar, de är så bra! Kan typ inte sluta kolla... Jag har lånat de 3 första säsongerna av min syster och just nu är jag bara på första säsongen. LYCKA! :love:
 
 

2 November 2012

Hej på er!
 
Hur mår ni idag? Själv mår jag bra & är superglad, gick skitbra på körlektionen idag, riktigt nöjd! :D
Fredag idag, och jag funderar på om jag ska träffa någon kompis idag.. Får se ikväll! ;)
 

NYA SKOR!

När jag var på Torp i tisdags fick jag köpt mig ett par nya, varma skor! Super härliga! :)
Köpte dom för endast 700 :-
Vilket inte alls är så dyrt! ;)
 
 
 
 
Bilder är tagna med systemkamera! (äntligen bra bilder "typ")

CHRISTINA AGUILERA - YOUR BODY!

 
 
så jävla braa! :D

INTE HAFT TID FÖR BLOGGEN!

Förlåt, men jag har inte haft tid för bloggen dessa två dagar. I tisdags var jag på torp och fick min systers födelsedags present inhandlad, så nu är det äntligen klart! ;)
Och efter det åkte jag hem till Eva-Maria, blev en riktigt tjejkväll med go mat, dricka, massa skratt osv, sen sov jag där!
 
Igår åkte jag hem till Mimmi, där skulle vi ju försöka oss på en jädrans powerpoint som vi ska till vårt projektarbete som vi ska redovisa på fredag, men det blev inte så mycket gjort på det. Blev mest massa skratt där med ;)
 
så nu vet ni lite vad jag gjort under dessa dagar som jag har haft en liten "blogg-paus"
 
Bloggar strax igen! ;)

aahlin

Det är jag som driver aahlin.blogg.se! Jag heter Erika Ahlin och bor tillsammans med mina föräldrar, min syster & katten i ett rött kedjehus! I min blogg kommer du få läsa om shopping, smink, skola, vänner osv! Enjoy snyggingar, ni kommer inte bli besvikna! :D [email protected]

RSS 2.0